Divera Lab - LogoDivera Lab

Gama # PlasmaTech

30/11/2020

Gama # PlasmaTech – O perspectivă personală, o simțire, o uimire – de Arvid Gullbrand

Demult se tot povestește despre cum unele metode de terapie funcționează prin curățarea, deblocarea sau modificarea câmpurilor subtile ale corpului uman. Cele precum: terapia cu bioenergie, cristaloterapia, aromaterapia sau terapia cu boluri tibetane, etc. Ceea ce aceste metode au în comun este că reușesc să eleveze rezonanța vibrațională a corpului. Acestea într-un mod specific, cu o anumită energie. Milioane de câmpuri specifice ce interacționează sub egida conștiinței personale, formând o descriere plastică simplistă. Aceasta creează și susțin minunata mașinărie numită corpul uman (bineînțeles că și celelalte ființe posedă un corp cu aceeași esență).

Produsele PlasmaTech sunt rezultatul explorării teritoriului comun dintre hermetism și ceea ce numim azi tehnologie. Sunt produse în reactoare, similare cu cele de galvanizare (partea tehnologică), vii, precum elementalii sau golemii (partea ezoterică). Din aceste reactoare vii, de tip 1C1L, rezultă plasma. O materie cu două câmpuri întrepătrunse, magnetic și gravitațional. Impregnată permanent să proceseze câmpurile subtile în moduri specifice.

Această plasmă rezultă în două forme – solidă (GaNS) și lichidă (apă de GaNS) – într-o sinergie, aș putea spune romantică, fiindcă prin apa salină se produce partea solidă, iar aceasta o formează, prin impregnare, pe cea solidă. Este important de menționat că nu se poate una fară cealaltă, iar cea solidă se stinge fără partea lichidă.

Producția de GaNS și a apei de GaNS

Sunt o descoperire științifică a Ing. Mehran Keshe, fondatorul institutului The Keshe Foundation. Keshe, înțelegând importanța pentru umanitate și valoarea acestor descoperiri, a liberalizat patentele. În baza acestora, respectând protocoalele de bază și explorând în continuare necunoscutul, am creat produsele din gama Plasma Tech.

Partea technică în cearea reactoarelor, aș putea spune, reprezintă un corp. Partea ezoterică, în schimb, e o conștiință. Și aici observăm o dualitate ce formează un unu, două părți ale aceluiași întreg, precum o regăsim citind despre alte culturi – yin și yang; shiva și shakti; plus și minus; feminin și masculin etc. Am menționat mai devreme termenul „hermetism” pentru că am considerat că este cel mai potrivit pentru a descrie, pe lângă această dualitate și privind spre următorul nivel de subtilitate și detaliu, faptul că reactorul, atât tehnic cât și ezoteric, conține toate cele 4 elemente – apă, aer, foc și pământ – într-un anume balans. Această combinație-balans a elementelor o observăm și în rezultatul obținut, respectiv tipul de GaNS / apă de GaNS și câmpul plasmatic / energia specifică.

Astfel, până acum noi am obținut 6 tipuri de GaNS / apă de GaNS cu 6 culori diferite (alb, turcoaz, roșu, violet, albastru și negru), fiecare cu câmpul plasmatic / energia specifică. În continuare vă prezentăm insight-urile personale ale echipei noastre.

VITALITY

Acesta este GaNS-ul de culoare roșie / maro și l-am denumit astfel fiindcă aceasta este energia sa specifică pe care am simțit-o toți cei care am participat la testarea sa, o energie a vitalității. O energie specifică elementului hermetic Foc, de aprindere, încărcare, ca și cum puterea de procesare crește, se elimină unele reziduuri energetice, iar mintea se poate focaliza pe acțiune într-un mod mai concret, mai detașat și cu mai puține asocieri de auto-sabotaj.

Este o energie puternică pentru cei mai mulți dintre noi și de aceea recomandăm utilizarea acestora ceva mai moderată decât a celorlalte.

VITALITY N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech_1
VITALITY N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech

BALANCE

Acesta este GaNS-ul de culoare alb-turcoaz. L-am denumit astfel fiindcă cei care am participat la testarea sa am simțit o energie a echilibrului, a elementului Apă, o balansare, alinare clătire.

Cum se simte echilibrul? – Canalele energetice se deblochează ușor, energia circulă mai natural, iar procesele corpului se desfășoară cu elipsoide mai armonioase.

Acesta este un GaNS cu acțiune blândă și se poate folosi mai mult timp într-o sesiune.

BALANCE N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech_1
BALANCE N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech

RESTORE

Acesta este GaNS-ul de culoare gri închis / negru și este denumit astfel fiindcă cei care am participat la testarea sa am simțit o energie de restabilire / reconectare / împământare, a elementului Pământ.

Energiile subtile din împrejur sunt purificate în timp ce energia interioară devine mai ancorată realității personale autentice pământene.

Recomandăm folosirea acestor plasturi pentru purificare și împământare. Deși are o acțiune de purificare similară cu plasturii Meditation, acesta acționează în starea noastră pământeană și nu este potrivit pentru meditații (unde suntem cu conștiința în alte planuri).

RESTORE N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech_2
RESTORE N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech

MEDITATION

Acest GaNS de culoare albă și tetură de zăpadă este denumit astfel fiindcă cei care am participat la testarea sa am simțit o energie de a elementului Aer, de purificare a energiilor subtile, de împăcare, interiorizare și conectare la planuri superioare.

Este de mare ajutor în majoritatea tipurilor de meditație și, deși are o acțiune de purificare similară cu plasturii Restore, aceștia doi nu sunt compatibili pentru astfel de practici.

Recomandăm folosirea acestor plasturi pentru liniștire, meditație, purificare (element Aer) și alte practici hermetice similare.

MEDITATION N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech_2
MEDITATION N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech

HAPPYNESS

Acest GaNS de o culoare pur turcoaz, de lagună exotică, este denumit astfel fiindcă cei care am participat la testarea sa am simțit o energie de a elementului Apă, de purificare a energiilor interioare, de împăcare, înveselire și conectare la copilul interior.

A fost la fel de surprinzător și pentru noi faptul că am reușit cu toți să accesăm cu atăta ușurință inocența si veselia copilărească, bineințeles fără să ne pierdem cu firea. Acțiunea acestor plasturi nu este una psihedelică, dar suficient de puternică pentru o stare de acceptare / aprobare.

HAPPYNESS N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech_2
HAPPYNESS N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech

FORCE

Acest GaNS de culoare gri movuliu / mov este denumit astfel fiindcă cei care am participat la testarea sa am simțit o energie de a elementului Apă, de forță, determinare, împrospătare și împuternicire, precum un râu de munte.

Deși similar cu Vitality, acest GaNS acționează ceva mai subtil, prin învăluire și îl recomandă pentru diferite meditații propice spectrului său de acțiune energetică.

FORCE N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech_2
FORCE N° 1 – plasmă solidă – PlasmaTech

E important de menționat faptul că, deși fiecare GaNS are o energie specifică, aceasta se poate resimții ceva mai diferit de la o persoană la alta. Fiecare dintre noi avem o unicitate, percepem mediul și acțiunile în maniere diferite, chiar și durerea de la o tăietură la deget se resimte diferit.

Despre emoțional și fizic:

În hermetism, fiecare problemă de sănătate fizică are în spate o problemă emoțională. Defapt, problema de sănătate fizică este expresia unei dizarmonii emoționale. Este o expresie materializată a ceea ce generăm în simțirea emoțională, în planul emoțional, bineînțeles, din planul mental.

Fiecare astfel de aspect este încadrat sub un anumit element hermetic (apă, aer, foc, pământ) în funcție de elementul ieșit din balans, precum: furie – foc, victimizare – apă, teamă – aer, visare excesivă – pământ, care poate genera diverse blocaje în sistemul fizic.

Plasturii Plasma Tech sunt facilitatori foarte buni în reechilibrarea elementală și pot ajuta foarte bine în rearmonizarea emoțională și, implicit, a sănătății fizice.

Din evaluările institutului de cercetare, a recenziilor utilizatorilor din grupurile forum și a testelor echipei, plasturii au ajutat în cazul insomniilor, a durerilor inflamatorii, a contracțiilor musculare, a disconfortului menstrual, la intensficarea rezultatelor meditațiilor, în cazul stărilor de iritabilitate, anxietate și depresie, diverse probleme de piele, etc..

Suntem entuziasmați și bucuroși că am creat aceste produse, și foarte curioși să aflăm despre cât mai multe experiențe. Pe toți cei care folosesc aceste produse îi încurajăm să ne povestească experiențele lor. Puteți să ne scrieți prin e-mail sau prin forlumarul de contact.

Citește și articolele „Introducere în Știința Plasmei” și „GaNS – Utilizări și aplicații”.

Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2024 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
storecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram