Divera Lab - LogoDivera Lab

Introducere în Știința Plasmei

30/11/2020

Esența științei plasmei

Câmpurile magnetice definite

Fiindcă formula E = MC² al lui Albert Einstein este un fapt acceptat științific că materia este convertibilă în energie și invers. Aceasta implică faptul că atât materia cât și energia trebuie să fie aceleași prin natură.

Tot ceea ce există în toată creația este alcătuit din „câmpuri magnetice”. Aceste câmpuri au cele două proprietăți ale feromagnetismului – atracție și repulsie. Polii opuși se atrag unul pe celălalt, în timp ce polii similari se resping reciproc.

Toate fenomenele din toată creația derivă din interacțiunile diverse ale câmpurilor magnetice.

Câmpurile magnetice și gravitaționale definite

O suprapunere a câmpurilor magnetice, care creează o forță direcționată spre exterior din centrul respectiv (un flux de câmp exterior). Keshe o numește ca „Magnetic” (majusculă M) sau, pentru o mai bună distincție în limbajul vorbit, Magnetic, este un cuvânt introdus de Keshe în acest scop special. Suprapunerea inversă a câmpurilor magnetice care dezvoltă o forță îndreptată spre interior către centrul respectiv (un flux de câmp interior) Keshe o numește ca „Gravitațional”.

Fluxul de câmp magnetic eliberează câmpuri în mediu și, prin urmare, sunt disponibile organismelor care le necesită. În timp ce fluxul de câmp gravitațional absoarbe câmpurile din mediu. Fluxul de câmp gravitațional va absorbi. De exemplu, câmpurile dintr-un organism care are câmpuri în abundență pe care nu le necesită sau care sunt câmpuri greșite pentru organism.

Ce este plasma?

Fiecare obiect fizic (electron, atom, grăunte de nisip, plantă, animal, om, planetă, stea, galaxie, univers etc.) nu este altceva decât o acumulare de câmpuri magnetice la care se referă Keshe drept câmpuri magnetice plasmatice. Aceste câmpuri magnetice plasmatice constau dintr-o cantitate uriașă de câmpuri magnetice individuale. Câmpurile magnetice plasmatice sunt tridimensionale, a căror mișcare și suprafață sunt determinate de câmpurile magnetice individuale din interiorul obiectului. Fiecare dintre aceste obiecte plasmatice este denumit plasmă și este definit de conținutul câmpului din el.

Fundația Keshe nu folosește cuvântul plasmă în același mod în care este utilizat în fizica standard. Fundația nu se referă la starea unui gaz ionizat atunci când spun „plasmă”. Plasma este definită de Fundație ca întregul conținut al câmpurilor care acumulează și creează un obiect. NU este definit de caracteristicile sale fizice precum ionizarea și temperatura, de exemplu. Plasma se referă exclusiv la proprietățile câmpurilor din care este format un obiect.

În cele mai multe cazuri, câmpurile se extind cu mult peste limitele fizice ale obiectului în cauză. De asemenea, există compoziții de câmp (plasme) care sunt deja detașate de sursa lor fizică și se deplasează într-o formă non-fizică (ca un corp de câmp pur) prin spațiu către un alt obiect fizic (sau non-fizic). Mișcarea acestor conglomerate de câmp este considerată a fi un fel de „curgere”. Prin urmare, Fundația definește energia ca câmpuri care se mișcă și curg în spațiu din punctul A în punctul B.

Bazele științei și tehnologiei plasmatice

Emoții și suflet

Intenția, emoțiile și sufletul joacă un rol foarte important în fiecare parte a științei și tehnologiei plasmelor. Este important să fim în pace în noi și în mediul nostru (familie, prieteni, colegi de muncă, …) și să ajungem la punctul de viață echilibrat cât mai posibil, fără temeri, furie sau alte emoții negative, care ne consumă energia . Cu aceasta, putem să ne concentrăm pe deplin atenția asupra intenției, rațiunii, scopului, dorinței sau obiectivului de a realiza o acoperire Nano, GANS sau orice altceva și care ar trebui să readucă Pacea din toate punctele de vedere umanității.

Așadar, dacă vrem să începem să configurați un sistem, indiferent dacă este GANS, o Formațiune Star, un MaGrav sau orice altceva, trebuie să fim în echilibru și să avem o imagine vizibilă foarte clară în noi despre ce vrem să realizăm cu acesta. Ceea ce ne poate ajuta este să scriem în mod clar intenția noastră. De ce o facem și ce ar trebui realizat cu ea. Deci, în procesul creației, putem întotdeauna să ne amintim și să ne concentrăm atenția asupra ei. În special în zona Neutron GANS sau când lucrăm în grup, este foarte important ca întregul grup să aibă aceeași intenție. Când intenția dintr-un grup nu este clară, a spus dl Keshe, vom crea o „mașină” din ea.

Sufletul, emoția și intenția noastră sunt întotdeauna prezente și curg în și prin tot ceea ce facem. Dacă avem aceste „setări de bază”, putem începe cu producția noastră de nano-acoperire, GANS sau orice alt proiect.

Nanotehnologie

Nano-acoperire

În starea materiei fizice, schimbările în temperatura și presiunea mediului conduc la diferite stări de materie. Modificând mediul într-o manieră gravitațională magnetică, putem converti starea de materie fizică în stare mono-atomică, în straturi Nano-stratice.

Bobine de cupru cu nano-acoperire

Nano-straturile sunt negre, cu zeci de mii de adâncimi, tridimensionale și conțin containere cu câmp magnetic, așa-numitele goluri. Aceste containere cu câmp magnetic rețin plasma, energia și informațiile. Câmpurile magnetice plasmatice pot fi capturate de aceste containere cu câmp magnetic, care permit o gamă uriașă de diferite zone de aplicare și posibile utilizări în tehnologia cu plasmă.

Fundația Keshe a dezvoltat diferite metode pentru acoperirea nano a diferitelor materiale în scopuri diferite.

Nano-acoperirea este o componentă importantă a tehnologiei cu plasmă.

GaNS

GaNS este un acronim creat de Mehran Keshe care descrie o nouă stare de materie creată de la „Gas to Nano of Solid”. GANS este o parte importantă a învățăturilor plasmatice ale Fundației Keshe și este descrisă complet în capitolul 4 din cartea lui MT Keshe, „Structura luminii”.

Anumiți atomi și molecule eliberează și / sau absorb câmpurile magnetice și / sau ale gravitației. Câmpurile eliberate sunt disponibile pentru a fi absorbite de alte obiecte. Fundația Keshe a dezvoltat o modalitate prin care să adune aceste câmpuri curgătoare din mediul înconjurător într-o substanță utilizabilă pe care Keshe a numit-o GaNS.

GaNS de CH3, ZnO, CO2 și CuO

Un organism, de exemplu, va emite câmpuri de care dorește să se separe (se elimină) și va absorbi câmpurile pe care le poate folosi sau de care are nevoie urgentă. Premisa este ca câmpurile adecvate pentru absorbție trebuie să fie disponibile în mediul imediat al organismului.

Un instrument a fost dezvoltat de Fundație care constă din componente care pot absorbi câmpuri și crea GaNS. Substanță care există într-o stare specială de agregare. Diferite tipuri de GaNS pot fi create cu diferite proprietăți energetice de dorit, care pot fi utilizate individual sau în combinație pentru diferite aplicații. Fiecare tip de GaNS are rezistența specifică a câmpului, în funcție de elementele chimice din GaNS.

Utilizarea GaNS-urilor diferite cu puteri diferite ale câmpului sau utilizarea unor bobine duo-acoperite cu baterii cu plasmă determină un flux de câmp direcționat de la cele mai puternice la cele mai slabe.

Dacă aceste fluxuri de câmp sunt direcționate printr-un organism. Organismul are posibilitatea să absoarbă părțile necesare ale acestor fluxuri de câmp sau să elibereze un surplus de câmpuri în mediu sau pot fi colectate într-un GaNS utilizabil.

Cu această tehnologie, puterile de auto-vindecare ale organismului sunt susținute la nivelul câmpurilor care construiesc organismul însuși. Prin urmare, nevoia de agenți chimici și procese nu este necesară, fiindcă vindecarea are loc la nivelul interacțiunii câmpului Magnetic.

Citește și despre GaNS – Utilizări și aplicații.

Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2024 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
storecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram