Divera Lab - LogoDivera Lab
ÎNTR-O VIZITĂ

Contact

Prepar produse cosmetice și remedii naturale cu toată pasiunea și inima de ceva vreme. Reacțiile pacienților m-au încurajat să merg mai departe chiar și atunci când mi-a fost cu adevărat greu.

Mi-am dat seama că e păcat să irosesc anii petrecuți să studiez tehnică farmaceutică, farmacognozie, cosmetologie, aromaterapie, așa că în loc să renunț, am adăugat nutriție holistică și apinutriție și pe lângă laboratorul de preparate cosmetice a luat naștere și un spațiu de consiliere (magazin) unde pacientul își poate desăvârși tratamentul.

De cele mai multe ori, aplicarea remediilor locale, este ideal să fie însoțită de o alimentație sănătoasă, o suplimentare judicioasă cu suplimente de calitate, atent alese în funcție de situație.

Adresă:

Piața 1848, Nr. 4, Ap. 1
Cluj-Napoca
Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2023 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
envelopeuserstorecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram