Divera Lab - LogoDivera Lab

GaNS – Utilizări și aplicații

30/11/2020

Sănătate – GaNS – Utilizări și aplicații

Corpul nostru este o colecție de milioane de câmpuri magnetice dinamice care s-au reunit și interacționează pentru a forma o plasmă pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, mușchii, oasele, pielea, sângele sunt diferite puteri MaGrav (câmpurile magnetice și gravitaționale) plasmatice individuale care se combină pentru a crea corpul.

Cu această nouă înțelegere începem să aflăm că boala din organism este pur și simplu un dezechilibru în câmpurile MaGrav, indiferent dacă este vorba despre ficat, inimă sau creier. Folosind Știința Câmpurilor suntem capabili să procesăm corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundația le-a dezvoltat. Această tehnologie ne permite să creăm medii de câmp MaGrav în jurul corpului. Corpul este apoi capabil să ia ceea ce are nevoie din acest mediu și să se restaureze într-o stare echilibrată.

Alimente și Agricultură – GaNS – Utilizări și aplicații

Plantele cresc prin interacțiunea cu câmpurile și nu prin absorbția substanțelor chimice din starea materiei. Această înțelegere a interacțiunilor de câmp ne permite să utilizăm diferitele materiale GaNS pentru plante, animale, soluri și apă. Tehnologia cu plasmă în agricultură va vesti o nouă epocă pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării plantelor și solurilor, ceea ce la rândul său va crea abundența necesară pentru fermieri pentru a fi stabilă economic. Acest lucru va permite fermierului să aibă grijă de mediul său, precum și să lucreze în armonie cu natura.

Știința cu plasmă deschide o nouă înțelegere a lumii naturale din jurul nostru. De la micile bacterii până la cel mai mare copac și tot ceea ce este între ele, toate sunt conectate, deoarece toate provin dintr-o singură sursă. Plantele sunt entități plasmatice vii și le numim „Persoane verticale”. Fiecare Plantă, Animal, Bacterie este un reactor viu, care dă și primește câmpuri și interacționează cu câmpurile din mediul său.

Cercetările efectuate utilizând diferitele GaNS pe plante au produs următoarele rezultate: plante sănătoase, rezistente la dăunători și boli, termen de valabilitate mai lung, sezoane de creștere extinse și randamente mai mari. Schimbăm mediul din jurul plantelor, permițându-le să facă față extremelor căldurii și frigului. Utilizarea materialului GaNS selectat în râuri și căi navigabile a demonstrat că contaminanții biologici și metalele grele pot fi reduse. Tehnologia cu plasmă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a îmbunătăți sănătatea animalelor de fermă, reducând nevoia de antibiotice. Începem doar să descoperim beneficiile complete ale tehnologiei cu plasmă în agricultură. Odată ce s-a ajuns la înțelegerea hrănirii plantelor prin transferul câmpului va deveni o realitate.

GaNS – Specificități – GaNS – Utilizări și aplicații

GaNS de CuO – utilizări și aplicații

Cuprul reprezintă corpul fizic (în legătură cu interacțiunile de câmp); afectează țesutul muscular și sistemul nervos. Cuprul este responsabil pentru o bună comunicare prin nervi și acționează ca un dezinfectant.

Fundația Ghana Keshe, în colaborare cu Institutul Național de Cercetare Atomică, a efectuat teste în care apa potabilă contaminată cu microbii a fost curățată cu CO2 și CuO GaNS-apă. Apa contaminată a fost curățată de contaminanți și transformată în apă potabilă. Bacteriile, sărurile și chiar arsenul și mercurul sunt neutralizate prin aplicarea CuO GANS-apă până la punctul în care aceste elemente dăunătoare nu mai erau detectabile în probele de testare ale apei contaminate. CuO GANS-apă poate fi utilizat în multe zone ca dezinfectat natural. (de exemplu, camere în care sunt produse alimente, spitale, bucătării, toalete, băi și așa mai departe).

CuO este de asemenea utilizat pentru producerea de energie.

GaNS de CO2 – utilizări și aplicații

Apa GANS CO2 poate fi folosită pură sau diluată în funcție de necesitatea tratamentului. Va activa celulele, revitalizează organismul și întărește sistemul imunitar. CO2 GANS-apa este foarte benefic pentru toate tipurile de leziuni musculare.

Când este folosit ca spray, calmează imediat durerea. Cu toate acestea, în cazul unui os (oase) rupt, nu aplicați apă GANS CO2 direct pe fractură. Durerea în punctul unei fracturi osoase declanșează corpul pentru a aduce calciul necesar în zona fracturii care este necesară pentru procesul de vindecare. Prin urmare, nu pulverizați direct pe punctul de fractură; pulverizați zona din jurul ei.

  • Aplicație pentru baia picioarelor: adăugați apă GaNS CO2 în apă caldă într-un lighean. Când este aplicat în mod repetat, acesta elimină ciupercile și elimină metale grele din corp.
  • Aplicație completă pentru baie: puteți utiliza apă GaNS CO2 și apele GaNS din ZnO (oxid de zinc), CH3 (oxid de fier) ​​și / sau CuO (oxid de cupru). De exemplu, petru contaminarea cu radiații, Keshe recomandă să faceți o baie cu 2 – 3 litri de CO2 GANS-apă în baie amestecată cu apă caldă și să stați în această apă timp de o jumătate de oră de 2 – 3 ori pe zi.
  • Aplicarea pe scalp și păr: puteți masa regulat apa GaNS CO2 pe scalp și păr. Calmează scalpul, întărește rădăcinile folice ale părului și s-a dovedit că readuce culoarea originală a părului.
  • Aplicație de pulverizare cu amestec lichid cu plasmă CO2 + ZnO GaNS: pe față – revitalizează pielea, reîmprospătează și întinerește pielea.
  • Aplicație pentru loțiune după ras: atenuează tăieturile imediat și relaxează pielea.
  • Aplicație pentru eczeme: Pulverizați zonele afectate ale pielii cu apă CO2 GaNS – până în prezent, a fost raportată o îmbunătățire foarte rapidă.
  • Aplicație de înțepătură de albine: stropiți zona înțepăturii cu apă CO2 GaNS de mai multe ori.

GaNS de ZnO – utilizări și aplicații

Zincul este o componentă cheie în mai mult de 80 de cicluri metabolice umane și joacă un rol important în vindecarea rănilor. Câmpurile magnetice / gravitaționale ale ZnO GaNS și / sau plasmele lichide ZnO (plasmă-apă) interacționează cu câmpurile emoțiilor umane și, prin urmare, pot fi utilizate pentru întărirea și echilibrarea nevoilor emoționale umane. Plasma lichidă a GaNS ZnO este denumită „Plasma Pacii”.

Aplicații ZnO Health: ZnO GaNS-apă sau plasmă lichidă pot fi aplicate peste tot. Este folosit, deoarece dezechilibrul emoțional, conflictele și stresul sunt cauzele cele mai frecvente ale bolilor și bolilor umane. ZnO Plasma ajută aproape toate procesele de vindecare.

1C1L GaNS & 1C1L GaNS Water – utilizări și aplicații

1C1L GaNS este un GaNS combinat, obținut intr-un reactor special și conține GaNS de CO2, CuO și ZnO în proporții variabile. Cu alte cuvinte, acesta este un melanj de cele trei tipuri de GaNS menționate anterior și cu proprietăți complete: Comunicare, Purificare, Echilibrare.

1C1L GaNS Water este apa salină obținută prin „clătirea” a 1C1L GaNS după recoltarea acestuia. Cantitatea de apă obținută este limitată de cantitatea de GaNS recoltat (aprox. 1:30) și de dimensiunea reactorului.

NOTĂ:

Cercetările pentru toate aplicațiile de sănătate ale tehnologiei plasmatice a Fundației Keshe sunt încă în etapele de început, însă rezultatele au fost extrem de pozitive până în prezent. Cercetări suplimentare trebuie făcute în acest domeniu al științei. Studiile și testele clinice sunt posibile numai după acordarea permisiunii Fundației.

Toate recomandările și propunerile menționate aici sau în învățăturile domnului Keshe sunt rezultatul testelor anterioare cu voluntari sau sunt rezultatele unor abordări teoretice deduse. Fiecare aplicare a unei propuneri prezentate aici sau pe alte site-uri de aplicații pentru tehnologia plasmei Fundației sunt realizate cu deplină cunoștință și înțelegere a faptului că responsabilitatea personală și responsabilitatea revine voluntarilor care acceptă să participe la testele private de îngrijire a sănătății plasmatice.

Testele anterioare au arătat că plasma (rezultatul interacțiunii dintre câmpurile magnetice și gravitaționale) pot ajuta oamenii foarte repede în multe situații. În situații de urgență, produsele GaNS pot fi aplicate prin spray, plasture și chiar pe cale orală.

Asigurați-vă că fiecare recipient de stocare GaNS sigilat este umplut la partea de sus cu apă distilată, pe care îl puteți utiliza atunci când este necesar. Utilizați numai GaNS Water, nu GaNS-ul propriu-zis, pentru aplicații medicale (consultați Efectuarea aplicațiilor GaNS și GaNS Water).

GANS-ul propriu-zis nu va fi niciodată epuizat. Potrivit lui Mr. Keshe, GANS își păstrează proprietățile energetice pentru mai mult de trei generații de oameni, poate chiar mai mult. Chiar dacă un dezastru nu are loc, putem transmite această cunoaștere valoroasă urmașilor noștri.

Articol creat din informațiile publice ale The Keshe Foundation.

Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2024 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
storecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram