Divera Lab - LogoDivera Lab

Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece

36,80 lei58,60 lei

Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece - 250 ml / 500 ml

Ulei presat la rece din semințe de dovleac, decantat natural și nefiltrat, din semințe românești neprăjite, cu coajă.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece - 250 ml / 500 ml

Ulei presat la rece din semințe de dovleac, decantat natural și nefiltrat, din semințe românești neprăjite, cu coajă.

Ulei presat la rece din semințe dovleac, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, de culoarea rubinului, dar totodată și o culoare verzuie, datorită clorofilei, cu gust plăcut de semințe de dovleac.
Are triplu rol : alimentar, terapeutic și cosmetic.

Conține: vitamine: A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, fier, proteine, acizi grași polinesaturați, Omega 3, 6 și 9, bogat în caroten ( de aici și culoarea uleiului)

Beneficii: folosit în scop terapeutic este recunoscut pentru puterea sa de a distruge paraziții intestinali (efect antihelmintic) foarte repede, acționează la nivelul terminațiilor nervoase și menține un tonus muscular sănătos, ajută în tratarea afecțiunilor de prostată, afecțiuni ale ficatului, stimulează tractul intestinal și ameliorează constipația.
Are puterea de a se absorbi integral în organism într-un timp foarte scurt, cu efecte benefice în aproape toate afecțiunile gastrice.
Proprietățile sale antioxidante protejează celulele de radicalii libeli și contribuie la păstrarea sistemului imunitar cât mai sănătos.
De asemenea, are rol în a produce insulină și de a regla activitatea pancreasului, însă și de a-l proteja.
Este un bun distrugător al grăsimilor rele aflate pe artere și vene, dar are proprietăți și la nivelul funcțiilor endocrine.
Toate aceste beneficii se pot vedea în timp, prin introducerea în alimentație a uleiului de dovleac.
Uleiul din semințe de dovleac nu are proprietăți doar interne asupra organismului, ci și externe.

Astfel că la nivel cosmetic, previne vergeturile, dă elasticitate pielii, hidratează în profunzime, lasă pielea catifelată.
Folosit ca mască de păr, la nivelul scalpului, ajută la reglarea seboreei, îndepărtarea mătreții și regenerarea părului.
Tratarea unghiilor cu ulei din semințe de dovleac le ajută să rămână tari, cu aspect frumos și să nu se exfolieze.

Uleiul din semințe de dovleac, dă savoare preparatelor culinare.

Recomandări de utilizare: se recomandă a fi utilizat în stare crudă, astfel uleiul din semințe dovleac poate fi adăugat la final în supe-creme, ciorbe, preparate din paste, bruschete, salate de orice fel, aperitive atât tradiționale, cât și exclusiviste.

Condiții de păstrare: se poate oxida ușor dacă capacul nu este suficient de bine închis după fiecare utilizare.
De asemenea, se recomandă a fi ținut la loc răcoros și ferit de razele soarelui, la temperaturi sub 21 grade. Se recomandă a fi utilizat in maxim 3 luni de la deschiderea sticlei.

Valabilitate: 12 luni

Informații suplimentare

Cantitate (ml)

500ml, 250ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece

36,80 lei58,60 lei

Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece - 250 ml / 500 ml

Ulei presat la rece din semințe de dovleac, decantat natural și nefiltrat, din semințe românești neprăjite, cu coajă.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece - 250 ml / 500 ml

Ulei presat la rece din semințe de dovleac, decantat natural și nefiltrat, din semințe românești neprăjite, cu coajă.

Ulei presat la rece din semințe dovleac, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, de culoarea rubinului, dar totodată și o culoare verzuie, datorită clorofilei, cu gust plăcut de semințe de dovleac.
Are triplu rol : alimentar, terapeutic și cosmetic.

Conține: vitamine: A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, fier, proteine, acizi grași polinesaturați, Omega 3, 6 și 9, bogat în caroten ( de aici și culoarea uleiului)

Beneficii: folosit în scop terapeutic este recunoscut pentru puterea sa de a distruge paraziții intestinali (efect antihelmintic) foarte repede, acționează la nivelul terminațiilor nervoase și menține un tonus muscular sănătos, ajută în tratarea afecțiunilor de prostată, afecțiuni ale ficatului, stimulează tractul intestinal și ameliorează constipația.
Are puterea de a se absorbi integral în organism într-un timp foarte scurt, cu efecte benefice în aproape toate afecțiunile gastrice.
Proprietățile sale antioxidante protejează celulele de radicalii libeli și contribuie la păstrarea sistemului imunitar cât mai sănătos.
De asemenea, are rol în a produce insulină și de a regla activitatea pancreasului, însă și de a-l proteja.
Este un bun distrugător al grăsimilor rele aflate pe artere și vene, dar are proprietăți și la nivelul funcțiilor endocrine.
Toate aceste beneficii se pot vedea în timp, prin introducerea în alimentație a uleiului de dovleac.
Uleiul din semințe de dovleac nu are proprietăți doar interne asupra organismului, ci și externe.

Astfel că la nivel cosmetic, previne vergeturile, dă elasticitate pielii, hidratează în profunzime, lasă pielea catifelată.
Folosit ca mască de păr, la nivelul scalpului, ajută la reglarea seboreei, îndepărtarea mătreții și regenerarea părului.
Tratarea unghiilor cu ulei din semințe de dovleac le ajută să rămână tari, cu aspect frumos și să nu se exfolieze.

Uleiul din semințe de dovleac, dă savoare preparatelor culinare.

Recomandări de utilizare: se recomandă a fi utilizat în stare crudă, astfel uleiul din semințe dovleac poate fi adăugat la final în supe-creme, ciorbe, preparate din paste, bruschete, salate de orice fel, aperitive atât tradiționale, cât și exclusiviste.

Condiții de păstrare: se poate oxida ușor dacă capacul nu este suficient de bine închis după fiecare utilizare.
De asemenea, se recomandă a fi ținut la loc răcoros și ferit de razele soarelui, la temperaturi sub 21 grade. Se recomandă a fi utilizat in maxim 3 luni de la deschiderea sticlei.

Valabilitate: 12 luni

Informații suplimentare

Cantitate (ml)

500ml, 250ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din semințe de Dovleac, presat la rece”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2021 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
storecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram