Divera Lab LogoDivera Lab

Ulei de sâmburi de Struguri

17,00 lei

Ulei de sâmburi de Struguri - 50 ml

Ulei de semințe de struguri presat la rece, decantat natural și nefiltrat, produs local in Maramureș din semințe atent selecționate.

În stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Ulei de sâmburi de Struguri - 50 ml

Ulei de semințe de struguri presat la rece, decantat natural și nefiltrat, produs local in Maramureș din semințe atent selecționate.

Ulei presat la rece din semințe de struguri, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, de culoare, galben-verzui, cu gust plăcut de struguri, vizibil uleios și foarte rezistent la oxidare.

Conține: vitaminele C, D, E, substanțe nutrivite, antioxidanți, acizi grași polinesaturați.

Beneficii: Folosit ca remediu terapeutic, uleiul din semințe de struguri presat la rece are multiple beneficii pentru sănătate, ten și piele.
Fiind un ulei bogat în antioxidanți, acesta are rol antiinflamator, reduce presiunea sângelui, ajută sistemul imunitar să se întărească. Consumat în mod frecvent ajută la menținerea rinichilor sănătoși, previne și ameliorează apariția bolilor degenerative, are rolul de a vindeca mai repede rănile.

Folosit ca adjuvant cosmetic, uleiul din semințe de struguri are beneficii atât asupra tenului, pielii, cât și a părului.
Aplicat extern pe ten acesta se absoarbe foarte repede, este hidratant, are efect anti-aging și protejează pielea de radiațiile UV. Conferă luminozitate tenului. Uleiul acționează de asemenea ca un hidratant foarte eficient - echilibrând atât zonele uscate uscate, cât si cele uleioase de pe piele. Ca toner, uleiul poate pătrunde in pori și poate curăța pielea - prin aceasta, având rol și de vindecare.

Aplicat pe piele - acesta are rolul de a îmbunătăți calitatea pielii, previne apariția vergeturilor. Masajul cu ulei este cu atât mai recomandat în perioada sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor care pot apărea pe burtă.
Uleiul din semințe de struguri este foarte eficient și în combaterea căderii părului și a reglării secreției de sebum.

Rolul alimentar este bine cunoscut, astfel că uleiul din semințe de struguri este o delicatesă în salate, supe creme și tot felul de alte preparate. Pentru a profita de deplinul gust, este preferabil a se consuma în stare crudă.

Condiții de păstrare : preferabil in frigider, ferit de lumina soarelui.

Valabilitate : 12 luni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de sâmburi de Struguri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ulei de sâmburi de Struguri

17,00 lei

Ulei de sâmburi de Struguri - 50 ml

Ulei de semințe de struguri presat la rece, decantat natural și nefiltrat, produs local in Maramureș din semințe atent selecționate.

În stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Ulei de sâmburi de Struguri - 50 ml

Ulei de semințe de struguri presat la rece, decantat natural și nefiltrat, produs local in Maramureș din semințe atent selecționate.

Ulei presat la rece din semințe de struguri, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, de culoare, galben-verzui, cu gust plăcut de struguri, vizibil uleios și foarte rezistent la oxidare.

Conține: vitaminele C, D, E, substanțe nutrivite, antioxidanți, acizi grași polinesaturați.

Beneficii: Folosit ca remediu terapeutic, uleiul din semințe de struguri presat la rece are multiple beneficii pentru sănătate, ten și piele.
Fiind un ulei bogat în antioxidanți, acesta are rol antiinflamator, reduce presiunea sângelui, ajută sistemul imunitar să se întărească. Consumat în mod frecvent ajută la menținerea rinichilor sănătoși, previne și ameliorează apariția bolilor degenerative, are rolul de a vindeca mai repede rănile.

Folosit ca adjuvant cosmetic, uleiul din semințe de struguri are beneficii atât asupra tenului, pielii, cât și a părului.
Aplicat extern pe ten acesta se absoarbe foarte repede, este hidratant, are efect anti-aging și protejează pielea de radiațiile UV. Conferă luminozitate tenului. Uleiul acționează de asemenea ca un hidratant foarte eficient - echilibrând atât zonele uscate uscate, cât si cele uleioase de pe piele. Ca toner, uleiul poate pătrunde in pori și poate curăța pielea - prin aceasta, având rol și de vindecare.

Aplicat pe piele - acesta are rolul de a îmbunătăți calitatea pielii, previne apariția vergeturilor. Masajul cu ulei este cu atât mai recomandat în perioada sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor care pot apărea pe burtă.
Uleiul din semințe de struguri este foarte eficient și în combaterea căderii părului și a reglării secreției de sebum.

Rolul alimentar este bine cunoscut, astfel că uleiul din semințe de struguri este o delicatesă în salate, supe creme și tot felul de alte preparate. Pentru a profita de deplinul gust, este preferabil a se consuma în stare crudă.

Condiții de păstrare : preferabil in frigider, ferit de lumina soarelui.

Valabilitate : 12 luni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de sâmburi de Struguri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2021 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
storecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram