Divera Lab - LogoDivera Lab

Risotto BIO

12,50 lei

Risotto BIO - 250gr

Risotto o alternativă integrală la orez, compus din cereale antice și mirodenii, toate cultivate ecologic în România.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Risotto BIO - 250gr

Risotto o alternativă integrală la orez, compus din cereale antice și mirodenii, toate cultivate ecologic în România.

Compoziție: einkorn, arpacaș spelta, sare românească, petale gălbenele, schinduf, condimente (salvie, petale de albăstrele, mărar).

Cantitatea de 250 gr este prevăzută pentru 2 persoane dacă e servită ca și garnitură sau pentru o singură persoană dacă doriți să o savurați ca și felul principal din meniu.

  • Se lasă 12-24 ore la înmuiat
  • Se fierbe 15 până la 20 de minute.(dacă nu ati înmuiat, timpul de fierbere este mult mai mare 40-60min)
  • Se ia de pe foc și se lasă vasul acoperit încă 10 minute În acest timp se mai absoarbe lichid și se poate adăuga după gust următoarele:
    · Piper
    · 1 lingură muștar (recomandăm muștarul nostru eco, raw și vegan facut cu drag)
    · 1 lingură tahini (sau 1 lingură ulei de in sau ulei de măsline) – tahini este pastă de susan și îmi place pentru că dă o consistență cremoasă, un gust bun, are mult calciu și poate înlocui de multe ori untul sau smântâna într-o rețetă vegană.
    · 1 lingură ulei de dovleac (dă un gust aparte).
    · Usturoi pisat (pentru un gust rustic).

Dacă veți găti întreaga cantitate de 250 gr de risotto atunci toată sarea din punguliță ar trebui să fie potrivită sau o adăugați după gust.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Risotto BIO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Risotto BIO

12,50 lei

Risotto BIO - 250gr

Risotto o alternativă integrală la orez, compus din cereale antice și mirodenii, toate cultivate ecologic în România.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Risotto BIO - 250gr

Risotto o alternativă integrală la orez, compus din cereale antice și mirodenii, toate cultivate ecologic în România.

Compoziție: einkorn, arpacaș spelta, sare românească, petale gălbenele, schinduf, condimente (salvie, petale de albăstrele, mărar).

Cantitatea de 250 gr este prevăzută pentru 2 persoane dacă e servită ca și garnitură sau pentru o singură persoană dacă doriți să o savurați ca și felul principal din meniu.

  • Se lasă 12-24 ore la înmuiat
  • Se fierbe 15 până la 20 de minute.(dacă nu ati înmuiat, timpul de fierbere este mult mai mare 40-60min)
  • Se ia de pe foc și se lasă vasul acoperit încă 10 minute În acest timp se mai absoarbe lichid și se poate adăuga după gust următoarele:
    · Piper
    · 1 lingură muștar (recomandăm muștarul nostru eco, raw și vegan facut cu drag)
    · 1 lingură tahini (sau 1 lingură ulei de in sau ulei de măsline) – tahini este pastă de susan și îmi place pentru că dă o consistență cremoasă, un gust bun, are mult calciu și poate înlocui de multe ori untul sau smântâna într-o rețetă vegană.
    · 1 lingură ulei de dovleac (dă un gust aparte).
    · Usturoi pisat (pentru un gust rustic).

Dacă veți găti întreaga cantitate de 250 gr de risotto atunci toată sarea din punguliță ar trebui să fie potrivită sau o adăugați după gust.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Risotto BIO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cred cu tărie că ne putem îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății aducând în alimentația și îngrijirea noastră zilnică produse de calitate superioară, vii, făcute cu drag și atenție, astfel încât să se păstreze toată energia materiei prime.
Copyright © 2021 - Medicago S.R.L.
Made with
by edgeFlow design
storecartmagnifierchevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram